Anläggningsförare med C och/eller CE sökes till boggibil,
lastbil med släp och schakttrailer

 

Arbetsplatsbeskrivning

Vi har sedan 2010 vår verksamhet placerad i Moraberg, Södertälje, där kontor, uppställningsplats, service- och tvätthall finns.

Det finns både lastbilar och maskiner i bolaget och vi utför alla former av jord- och bergschakter inklusive lastningar och transporter till tippar och deponier. Vi är dessutom specialiserade inom marksanering och besitter stor erfarenhet och ett brett kontaktnät.

Vi utför arbeten över hela Mälardalen men framförallt i Stockholmsområdet.

Detta är en möjlighet för dig som vill arbeta i ett företag som värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder. Ett företag som ser möjligheter istället för svårigheter och som vill vara en attraktiv arbetsgivare genom att ta väl hand om sin personal.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är transport av schakt och material. Du ansvarar även för ditt fordon och förväntas hålla det i bra skick och göra de kontrollerna du som förare har krav på dig att utföra. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell som chaufför hos oss behöver du ha C och/eller CE-körkort samt giltigt YKB. Du har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga. Uthållighet och stresstålighet är andra framgångsfaktorer i det uppdrag du kommer att få hos oss. Vi söker dig som är flexibel och trivs med att arbeta i en ofta tempofylld miljö. 

Då all kommunikation, både i tal och skrift sker på svenska behöver du ha god kunskap i svenska språket.

----------------------- 

Arbetstid
Heltid

Lön
Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Jonathan Svanerö – Åkerichef
070-607 16 92

Ansökan
Du ansöker genom att skicka ditt personliga brev till ansokan@bst-ab.se
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan utan sök IDAG.