Chaufförer med CE-körkort sökes

Arbetsplatsbeskrivning

Vi har sedan 2010 vår verksamhet placerad i Moraberg, Södertälje, där kontor, uppställningsplats, service- och tvätthall finns.

Det finns både lastbilar och maskiner i bolaget och vi utför alla former av jord- och bergschakter inklusive lastningar och transporter till tippar och deponier. Vi är dessutom specialiserade inom marksanering och besitter stor erfarenhet och ett brett kontaktnät.

Vi utför arbeten över hela Mälardalen men framför allt i Stockholmsområdet.

Detta är en möjlighet för dig som vill arbeta i ett företag som värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder. Ett företag som ser möjligheter i stället för svårigheter och som vill vara en attraktiv arbetsgivare genom att ta väl hand om sin personal.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är transport av schakt och material. Du ansvarar även för ditt fordon och förväntas hålla det i bra skick och göra de kontrollerna du som förare har krav på dig att utföra.

Kvalifikationer

För att vara aktuell som chaufför hos oss behöver du ha CE-körkort samt giltigt YKB. Du har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga. Uthållighet och stresstålighet är andra framgångsfaktorer i det uppdrag du kommer att få hos oss. Vi söker dig som är flexibel och trivs med att arbeta i en ofta tempofylld miljö.

Då all kommunikation, både i tal och skrift sker på svenska behöver du ha god kunskap i svenska språket.

Övrigt

Heltidsanställning, lön enligt överenskommelse (kollektivavtal finns).

Ansökan

Du ansöker genom att skicka ditt personliga brev och CV till ansokan@bst-ab.se

Jonathan Svanerö - Åkerichef
Telefon 070 607 16 92